Bloggen

God mandag.

I det siste har jeg fått noen spørsmål om hvor og hva familien min driver med, hvorfor jeg skjeldent nevner de, hvorfor jeg så og si aldri viser de frem osv.. 

Lenge har jeg også tenkt at det er noe jeg ikke skylder noen å hverken skrive om eller vise frem, og har derfor så langt bare fjernet kommentarene. Men nå skal jeg faktisk svare på det! Jeg har valgt å legge meg på nettopp en interiørblogg for å tipse og forhåpentligvis inspirere noen med tips til hjemmet. 

Man har jo en drøss av forskjellige bloggere, alt fra livsstil til mammablogg, bakeblogg, mote osv.. Hvis jeg er inspirert av noe kan jeg nok unntaksvis skrive et livsstilsrelatert innlegg i ny og ned, med en oppskrift eller et viktig tema, men ellers er jeg altså «bare» en interiør blogger. Det høres kanskje overfladisk ut, og kanskje er det også det. Men for meg er det en hobby! Det gir meg så uendelig mye inspirasjon. Og å kunne hente inspirasjon fra mitt eget hjem, naturen, årstidene er helt uvurderlig. Å finne inspirasjon i omgivelsen du oppholder deg i hver eneste dag.. Derfor er interiør også så viktig for meg!

Det handler om å skape, å tørre, å eksperimentere.. for å igjen inspirere. Dette er mitt interesse felt. Det finnes vel ingen fasit på å blogge «riktig» men kanskje heller etisk! men igjen, her ligger listen forskjellig for oss alle. Og alle og en hver må til syvende og sist avgjøre hva som er best for seg og sine. Jeg har prøvd meg på å legge ut litt forsiktig om familien for noen år siden bla, men foretrekker å ikke gjøre det. Alle har i bunn og grund rett på privatliv.

Familien min er for meg privat. De har ikke bedt om å bli nevnt eller avbildet i noen blogg eller på instagram. Dette handler ikke om at de ikke er min største interesse og glede i forhåld til alt jeg gjør. Men jeg ønsker å verne om de! Internett er så stort, så skummelt og så ubegrenset at jeg tørr ikke rett og slett.. Som en blogg-«offentlig» person bestemmer man selv hvilket inntrykk man ønsker å gi av seg selv og hva man vil legge vekt på. Jeg ønsker den samme muligheten for ungene mine.. Derfor ber jeg om forståelse for denne avgjørelsen som jeg egentlig tok dagen jeg begynte å blogge. 

Til tider er jeg så stolt at jeg vil rope ut gøyale ting om barna, eller vise frem et pent antrekket eller tilgrisede unger som har brukt håret sitt som malepenseler.😂 For det skjer så absolutt, og jeg elsker det!

God mandag❤️

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s