Fra katta-i-sekken til boligdrøm..

En evig runddans, en hei-dundrandes berg og dalbane.. Fra bolligdrømmen og himmelen til marerritt og og rent helvette!  Slag om slag ventet alt og verden falt i grus.

To små barn ble ufrivillig dratt inn i dette kaoset på bakgrunn av «mamma og pappas» valg, det skulle jo bli så bra tenkte vi.. Et år med helvette ventet! Ungene kom ikke i samme barnehage men 30 min unna hverandre.. Motsatt vei av arbeidsplassen! Logestikken ble en stor utfordring, timene i døgnet gikk ikke opp. Følelsen av å ikke strekke til på noe plan har aldri hvert så stor. Behovet for et godt samarbeid oss voksne i mellom har aldri hvert så avgjørende men overskuddet og viljen har ikke hvert stor nok når kreftene har hvert fraværende.

HOLTH BYGG & EIENDOM AS ga oss håp. En fantastisk gjeng med familiefedre sto klare for å hjelpe oss, de fant løsningene vi selv ikke evnet å se.. De ga oss håpet tilbake og troen på at vi faktisk hadde kjøpt drømmehjemmet når vi selv hadde mest lyst til å sette fyr på det.

Overraskelsene i prosjektet lot ikke vente på seg men gutta tok utfordringene på stående fot, og da 2. Etasje var i ferd med å rase og tårene brast når vi måtte flytte ut igjen av huset, og innta hotell 1 uke til lød meldingen fra entreprenøren:

«Du kan hilse Anita og si ifra at vi skal gjøre alt vi kan for å få dette raskt i orden. Vi går igjennom og snakker med Rolf og gir dere en tilbakemelding I morgen. Jeg regner med at mye er i orden tidlig til uka at dere kan flytte inn igjen ! Ole»

Vi har blitt glad i gutta, fordi di gir oss livet, luften og hverdagen tilbake, de smiler og sier god morgen når vi står opp om morgenen og takker ydmykt for kaffe og kjeks. 

Vi kan ikke få takket nok.

De har delt av huset i soner slik at vi har kunnet bo her største delen av tiden og lukket de områdene vi ikke har kunnet bruke av sikkerhet for barna og oss til en hver tid. De har holdt ut med alle mine finurlige ideer og fått det til alt sammen. De har gjort det umulige mulig!

Vi ser for hver dag som går et sterkere lys i tunellen og snart står vi på egne ben med en ny og stabilisert hverdag.

Det jeg gleder meg aller mest til nå er å trekke to nybadete TROLLUNGER i pysjamas opp i armene våre i sofaen med dyne over oss alle 4, nyte varmen fra peisen og en god Disney film på tv. Vi har ikke hatt sofa eller tv på 4 mnd nå! 

Kvalitetstid med familien står øverst på listen nå. Og med bilde av den nye trappen som kom opp idag ønsker jeg dere alle en fortsatt fin dag i solskinnet❤️

  Det finnes lys i mørke rom for alle som leter etter det🌹

Reklamer

6 thoughts on “Fra katta-i-sekken til boligdrøm..

  1. ❤️ Vil jeg gi til dere, og ut av mørket kommer en styrket familie med et fantastisk hjem dere kan nyte i mange år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s