Høst og interiør

God kveld❤️ idag fikk jeg et spm om hva jeg skal pynte med for høsten. Og dette er selvsagt noe jeg mer enn gjerne deler med dere!

For meg handler høsten om den gode følelsen av det litt skarte lyset fra solen, den kjølige følelsen fra rimet om morgenen men også de deilige følelsene man får av fargespillet som høsten har å by på. Enten man har en stil hjemme hvor grønt og oransjst og nydelige rødfarger passer inn, eller for sånne som meg som trenger litt roligere farger for å slappe godt av i eget hjem. Alle har vi forskjellige preferanser og selvsagt er det ingen annen fasit enn å velge det man trives med selv av farger, enten de er skarpe eller rolige. Det viktigste for meg og mitt høstinteriør hjemme hos meg er noen enkle elementer:

-toniton farger (jeg selv velger jordtoner i bånn og utfordrer det med litt mosegrønt og eller dyp mørk grå/blå her og der)

 
-strikk 

 
-saueskinn (ekte eller syntet etter ønske)

 -betong 

 
-lyng 

 
-tre 

 

Detaljer som skinn, og semsket skinn er også utrolig flott synes jeg, og ikke minst GLEM IKKE RUTER!😍

   
   
Her er litt deilige inspirasjonsbilder med mange gode elementer for å få litt lodge følelse hjemme, jeg drømmer meg helt vekk❤️ her er hvertfall en del av det som gjør høst, nettop høst for meg. De varme teppene forran peisen, den varme ullkåpen med varmt skjerf når du går ute å blåser årets første frostrøyk! Jeg virkelig ELsker det!

Slipp fantasien løs, det viktigste er at du og dere som skal bo der skal elske det hjemmet dere bor i, finne ro, fred og inspirasjon uavhengig av fargevalg😃

I morgen tenkte jeg å vise dere noen tips til litt fiffig høstinteriør på budsjett.

Vi skrives❤️

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s