Familieliv i oppussingskaos

God kveld:)

Kanskje de minste allerede er lagt og de største fortsatt er oppe og spiser kveldsmaten sin❤️

Hos oss går hverdagen stort sett i å stå opp, stelle og kle på unger, frokost før barnehage og jobb. Etter jobb hentes ungene og vi reiser til morfar/farmor/besteforeldre og spiser middag, dusjer/bader og pusser tennene på småtrollene før vi reiser hjem og legger ungene. Når ting er som de er så er det slitsomt å være hjemme, slitsomt at barna ikke kan få løpe hvor de vil og passe på at de ikke finner og får tak i en skrutrekker eller en drill. 

Så vi er lite hjemme, dette er slitsomt.. Og ønsket om en slappeav søndag forran tv og peis vokser for hver uke som går. Di tingene man vanligvis pleide å ha som var en selvfølge er plutselig ikke det lengre- men faktisk det som står høyest på ønskelisten- blitt!

Et vanlig familieliv er vanskelig, å ha overskudd til hverandre er vanskelig, og luntene er korte hos oss alle.. Vi hadde en periode hvor vi alle 4 måtte sove på samme soverom, i et hus med opprinnelig 5 soverom. 3 åringen trasser og ungene savner å kunne sitte på gulvet å bygge Lego- inne går vi med sko på pappbelagt gulv. Men vi har hverandre, et hus som blir nermere målet for hver uke og alle er ved god helse (bortsett fra mannen som har fryktelig dårlig rygg for tiden) selv om motet er litt slunkent etter så mange måneder. Men vi drar på hytta og fisker, vi har hvert på ferie i Bulgaria- jeg og barna sammen med tante Gina og vi prøver å kose oss for det😃

17 oktober fyller Milena 3 år, og målet er å bli ferdig til det. Vi gleder oss helt uendelig til å invitere venner og familie inn i varmen av et deilig hjem som endelig skal kunne kalles et hjem for absolutt 1. gang siden vi overtok det. 

Håper at fåtallet av dere har hvert igjennom en slik husprossess, men hvis dere har vil jeg gjerne høre om det❤️ 

God klem fra meg 

    
    
    
 

Reklamer

One thought on “Familieliv i oppussingskaos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s