OPPUSSING FRA H*****

Hei og god søndag!

Jeg vet jeg har hvert elendig med oppdateringer i det siste og vil nå ta bladet fra munnen og fortelle dere hvorfor jeg har hvert så uinspirert og ikke minst uinspirerende.. En del av dere følger meg på instagram: frurstrandberg og har fått med dere litt.

Men her er saken. For et år siden tok vi over drømmehjemmet vårt på vinterbro. Et stort flott og helt nytt hus! Vi ble forelsket i en nydelig peisløsning og 6 meters takhøyde, 2 store bad og 5 soverom. Endelig tilbake her jeg er oppvokst og har hele familien min. 5 soverom og i nærheten av barnehage/skole.

Vi fikk nøkkelen en fredag, og brukte noen uker på små justeringer og innflytting før hele familien flyttet inn 1. Sept.. Vi ante fred og ingen fare og gledet oss til første jul i hjemmet vi skulle bli boende i til vi ble gamle.. Lite visste vi før det ene etter det andre dukket opp- fra løst rekkverk i trappen til vannlekkasje på badet, den sure magefølelsen snek seg inn på oss begge. 
Lang prosess med rapporter etter rapporter og ulike fagmann inn og ut. Resultatet var knusende og store deler av huset måtte rives til grunn for å bygges opp igjen! Tvisten og oppgjøret ble endelig ferdig i påsken og utbedringer kunne endelig begynne. Etter en lang vinter med trå saksgang var vi ved godt mot og gledet oss til å begynne!

Nå som vi har bodd med fantastiske håndverkere i 4 mnd dag ut og inn er vi nesten desperate etter å få huset for oss selv igjen. Lyset sees endelig i tunellen og ferdigstillelse er bare 5 uker unna. Men vi et slitne.. Veldig veldig slitne!

Men her er i allefall bak kulissene til de flotte nye badene, de skinnende lysekronene og de nye møblene jeg har delt små Glimt av på ig.. Og igjen husk at vi bor i dette, (bortsett fra 3 uker hvor vi ikke kunne bo her). 

Badet i 2 etasje saneres.    Avfallet gikk rett ned fra vinduet.

  Stuegulvet rives oppom avtettes. 7 cm diff fra et hjørne til et annet med 4 m i mellom bare.  Badet oppe på vei opp igjen.
  ventilasjon rives og alle himlingen åpnes.  
    
Ekstra bæring tilføyes ved spisestue    
  Ny ventilasjon på vei opp.  

Bad nede rives
    
  Gulv nede avrettes

  

Nytt gulv legges

Kronen kommer opp    

Håper dere alle nyter en rolig søndagskveld og at dere alle har hatt en fin helg!

Dersom dere ønsker å se fremdriften nå så er dere hjertelig velkomne til å titte innom igjen i morgen kveld:) God klem fra meg❤️

Reklamer

6 thoughts on “OPPUSSING FRA H*****

 1. Jeg er megastolt av dere alle fire, store som små, for at dere har holdt ut i det kaoset i så lang tid, jenta mi! Snart ferdig, og da kan dere endelig få tilbake en normal hverdag alle sammen☺️ Superglad i dere alle❤️

 2. Jeg er megastolt av dere alle fire, store som små, for at dere har holdt ut i det kaoset i så lang tid, jenta mi! Snart ferdig, og da kan dere endelig få tilbake en normal hverdag☺️ Superglad i dere alle❤️

 3. Wow! Litt av en jobb! Men dere er superflinke og huset kommer til å se smashing ut!
  Svært uheldig at huset viste seg å være i så dårlig stand da, utbygger burde skamme seg. Så det var et par ting da vi var på visning, men kunne aldri i livet forestille meg det var så ille!’ Dere har vært sterke!! Skal bli godt for dere å bli ferdige.

  • Å du er søt☺️ tusen tusen takk❤️ ja vi så jo også plukk av småkalliber på visning! Men omfanget kunne vi aldri forestille oss! Det er mye større del av huset som er revet enn som har fått bli igjen. Det eneste er kjøkkenet, galleriet og rammen på huset.. Alt annet er revet og gjort på nytt! Som vi gleder oss til å bli ferdige nå☺️

   • Man skulle jo tro ting var bygd ordentlig når huset var så nytt. Så veldig kjedelig når ting viser seg og ikke stemme.
    Masse lykke til med innspurten!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s