Med høsten kommer………

God lørdag.

En liten uppdate fra meg:)

Igår var barna hjemme med pappan sin da begge var litt hese og såre, vi praktiserer heller en dag for mye hjemme fremfor at de skal holdes gående i hverdagens rutiner og bli «ordentlig» syke en uke.

Men ganske tidlig i går virket barna super pigge og vi mistenkte at de rett og slett bare ville ha en dag hjemme;)
Så vi bestemte oss for å kjøre de til morfar som i utgangspunktet avtalt, på ettermiddagen igår.. så vi fikk fortsatt i nyehuset.

Mange timer gikk med i går og enda flere idag! Gulvet er nå hevet i stuen, nye fliser på kjøkkenet er lagt ferdig, baderomsmøbler skiftet og alle soverom er malt. Nå mangler huset lister og en real vask!😂 Byggstøv og skit over alt😩

Gubben holder nå på 6 meter oppi taket med malingsrulla i det nye huset og mor koser seg med en kald pils og film i sengen på ipaden i det gamle huset, nå som liten gutt endelig sovnet etter å hvert litt ekstra lenge oppe pga plutselig vondt i øret sitt.

Men en ting må jeg virkelig si at faktisk er herlig når barna er syke- man får jo kost seg sånn med de, de blir jo så pjuskete og nærhetssøkende❤

Over til noe annet. I fjor gruet jeg meg direkte til jul, jeg hadde en fryktelig lei periode med så mye trist at humøret forsvant fullstendig.. Julebaksten som pleier å gå over 3 dager- ble bare en sort, julepynten som gjøres over 2 mnd (😝) uteble, og gavene ble kjøpt inn i siste liten fordi at man på en måte bare må.. Og kanskje det aller tristeste med julen i fjord, adventslysene ble ikke tent, og juletreet uteble!
Jeg gruet meg til fjorårets jul i mange måneder, og der og da føltes det som julen aldri skulle bli den samme igjen.

Julen for meg i fjor startet først etter serinakakene var ferdige og ble lagt på juleaskjett sammen med et glass melk til julenissen kvelden 23 desember sammen med den lille gutten min.
Gleden og jubelen i heimen morningen 24 desember når julekaken var vekk og melkeglasset var tomt kan bare ikke beskrives!

Men nå- et år etter (at jeg begynte å grue meg i fjord) har jeg begynt å glede meg!!!
Jeg gleder meg som et lite barn som rister på alle pakkene når ingen ser på, lister seg opp av sengen på kvelden for å spise julekaker, og ikke minst klemmer på sjokoladekalenderen sånn at alle sjokoladebitene ramler ned i en allerede åpnet luke,, og som et lite barn med briokatalogen så stor som IKEA-katalogen i fanget og en grønn sprittusj for å ringe rundt alle ønskene..
Vel- jeg føler det akkurat sånn nå!!

Jeg gleder meg vilt til julebakst rundt stor kjøkkenbenk, fyr i peisen, lukten av gløgg, kose oss med tepper og de verdens beste hjemmestrikkede ullsokkene til bestemor (Molle) i sofaen, og ikke minst juleselskapene i nytt, stort hus og et fabelaktig grønt og glitrende tre unner var fantastiske nye takhøyde!

GUD som jeg gleder meg😍
Verdens beste følelse: Å glede seg, akkurat sånn som barna!
Det er helt magisk✨

20140913-204248.jpg

20140913-204335.jpg

20140913-204443.jpg

20140913-204503.jpg

20140913-204619.jpg

20140913-204710.jpg

Reklamer

3 thoughts on “Med høsten kommer………

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s